Fado ve Çağdaş İngiliz Müziğini Harmanlayan Nessi Gomes, 11 Kasım’da Zorlu PSM’de!

Fado ve Çağdaş İngiliz Müziğini Harmanlayan Nessi Gomes, 11 Kasım’da Zorlu PSM’de!

Sanat Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 01:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

“Diamonds & Demons’’ albümüyle hızlı bir çıkış yakalayan, modern İngiliz müziği ve fadoyu harmanladığı şarkılarında doğanın, aşkın, ve insan ruhunun derinliklerine inen Nessi Gomes, 11 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde!

 

Küçük Guernsey Adası'nda Portekizli bir ailenin çocuğu olarak doğan İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Nessi Gomes, çokkültürlülükten aldığı ilhamla geleneksel ve duygusal Fado müziğini İngiliz çağdaş müziği ile birleştirerek kendine özgü tarzını yarattı. Doğanın, aşkın ve insan ruhunun derinliklerine indiği şarkı sözleriyle ve büyülü sesiyle Nessi Gomes, 11 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde unutulmaz bir performansa imza atacak.

 

2013 yılında yazmaya başladığı şarkılarını, yavaş yavaş ve ustaca bir araya getiren Gomes, Grammy adayı yapımcı Duncan Bridgeman ile çalışarak, 2016’da ilk albümü ‘’Diamonds & Demons’’ı ortaya çıkardı. Karanlık, cadı hikayeleri, aşk ve güven arayışı gibi konular hakkında nostaljik sözlerle bezeli bu albümle hızlı ve etkileyici bir çıkış yakalayan sanatçı, Portekiz kökenlerini yansıtan melodilerin yanı sıra Björk, Kate Bush gibi isimlerin tarzlarından da ilham aldı. 

 

Kariyerinin başından itibaren 21 Avrupa ülkesini kapsayan birçok büyük konser ve  büyük festival performansıyla uluslararası çapta bir hayran kitlesi edinen, eşsiz vokaliyle izleyenlere büyülü bir atmosfer yaşatan Nessi Gomes, 11 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak.

 

Kapı Açılış: 21.00

Nessi Gomes: 21.30

 

11 Kasım akşamı gerçekleştirilecek Nessi Gomes etkinliğinin biletleri passo.com.tr’de.

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış 1. Kategori :440,00 TL 

Ön Satış 2. Kategori : 550,00 TL

 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi 10. sezonunu kutluyor! 10 yıldır ilham verici sanat deneyimleri yaratarak ve dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor. Bugünün ve yarının sanatçılarına hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor ve onlara destek oluyor! Onuncu sezonunda “Onları Seviyoruz” mottosuyla 10 yıllık geçmişinde ağırladığı tüm sanatçıları kutlayan Zorlu PSM sanata gönülden bağlı, yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan tek kişilik performanslara kadar uzanan nitelikli kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturan ve dünya standartlarında bir donanıma sahip olan Zorlu PSM, global bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor. Yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Zorlu PSM, 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732