EYÜP ERZURUMLAR DERNEĞİ DÜZENLEMİŞ OLDUĞU 12 MART GECESİNE DADAŞLARDAN RAĞBET

12 Mart Erzurum Kurtuluşu anma gecesinde bir araya gelen Eyüp Erzurumlular, organizasyonun başarısı ve birlik beraberlik mesajlarıyla dolu anlamlı bir gece yaşadı.

Kültür Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 12:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilirEyüp Erzurumlar, derneğinin düzenlemiş olduğu, 12 Mart Erzurum kurtuluşu anma gecesi Dadaşlardan tam not aldı.

Erzurumlular derneği'nin düzenlemiş olduğu 12 Mart anma gecesi İstanbul valisi Davut Gül Eyüp Belediye Başkanı Deniz köken Sivil toplum kuruluşları ve yöneticilerinin yanısıra, Eyüp Belediye Başkanı ve çok sayıda Erzurum lu hemşerilerin buluştuğu, muhteşem bir buluşma ve anma töreni oldu.

Bir 4 kişi, futbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Organizasyonu düzenleyen Eyüp Erzurumlular Dernek Başkanı Ercüment Özaslan, Eyüp Sultan belediye başkan yardımcısı Bayram Ali Özarslan, ve dernek yönetimi nin, İstanbul'da bulunan Erzurumlular nezdinde birlik ve beraberliği bir olunca ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha göstermiş oldular.

 

Organizasyona, organizasyona emeği geçen önemli bir isim olan Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Özarslan siyasi kimliğinin yanı sıra iyi bir Erzurumlu ve iyi bir Dadaş olarak bütün Erzurumluları, hem siyasi kimliği ile hem STK yöneticiliği ile en iyi temsil ettiğini ve edeceğini bir kez daha gösterdi.

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

12 Mart Erzurum Kurtuluşu anma gecesinde bir araya gelen Eyüp Erzurumlular, organizasyonun başarısı ve birlik beraberlik mesajlarıyla dolu anlamlı bir gece yaşadı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732