ERZURUM DA SEÇİM SONRASI YENİ SİYASET ADI İLE YAPILANYENİ TİCARET KANALI İLE DEVAM ETMEKTE

ERZURUM Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yeniticaretine başladı. Sekmen Belediyeni'nin 45 Taşınmazını satışa çıkardı Erzurumlu'nun dilinde dolaşan Sekmenin ekibinin yanlış işler yapıyor söylemleri dilden dile dolaşıyor. Sekmen bu söylemlerin önüne geçmek için ekibinden yanlış yapanları göndererek söylentilerin önüne geçmek istemiştir,ancak yeniden başkan seçilir seçilmez ilk icraatı olarak 45 taşınmazı satarak asıl kusurun kendisinde olduğunu bu hamlesi ile asıl kusurun ekibinden değilde bizatihi kendisinden olduğunu Erzurum halkına birkez daha göstermiştir.

Yayın: 17 Nisan 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2019 23:30:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AKP BİR EKİP SADECE YER DEĞİŞTİRME YAPILIYOR
Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Yılmaz; Ak Parti bir ekip yani bu ufak tefek ayak oyunları ile halkı kandırdıklarını zannediyorlar ancak  bu yerel seçimlerde de görüldüğü gibi artık bu ayak oyunlarını kimse yemiyor. Ak Parti kendi içinde aynı ekip ile sadece yer değiştirerek güya göz boyamaktadır, bunun bir örneği'de Sekmen'in İstanbul ekibinden olan Selami Keskini seçimin hemen akabinde İstanbul Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığına atayarak göstermişlerdir.diye konuşan yılmaz sözlerini şeyle sürdürdü,
Bunlar sadece kendilerince yer değişikliği yaparak yeni bir ekip kurduk algısı oluştup ticaretlerine kaldıkları ve oldukları yerlerde sürdürmeye devam etmektedirler. Sekmen her nekadar İttifak ile seçilmiş olarak gösterilsede Sekmenin kendi başarısı olduğu için değil ,karşısında doğru bir aday ve güçlü bir muhalefet olmadığı için kazanmıştır. İl Başkanı Yılmaz biz herzaman söyledik söylemeyede devam edeceğiz bu siyasetle sadece Erzurum'da değil tüm Türkiye'nin Hakkı hakikati Adaleti hukuku sağlayacak koruyacak yeni bir oluşum olan Merkez Parti Siyasetine ihtiyacı var  Bunun içinde, 
MERKEZ PARTİSİ DİYİYORUZ ADALET HUKUK VE HÜRRİYET İSTEYEN MERKEZ PARTİSİ OLARAK 3 Y LERİNİ KALDIRACAĞI MERKEZ PARTİSİ NDE 3Y OLMAYACAK YASAKLAR YOLSUZLUK VE YOKSULLUK OLMAYACAK BUNUN İÇİNDE TÜRKİYE NİN HUKUK PROF OLAN GENEL BAŞKANIMIZ FROF DR ABDURRAHİM KARSLI NIN LİDERLİĞİNDE TEK ÇARE MERKEZ PARTİSİ DİYİYOR VE TÜM TÜRKİYE DE VE MEMLEKETİMDE HALKIMIZI MİLLETİMİZİ MERKEZ PARTİSİ NE DAVET EDİYORUM.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732