ERZURUM AK PARTİLİ MİLLET VEKİLİNDEN KENDİLERİ DIŞINDA ADAY ÇIKARAN SİYASİLERİ EZECEĞİZ

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz ile 2019 yerel seçimler için değerlendirme yaptı.

Yayın: 05 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 05.02.2019 16:39:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Merkez Parti İl Başkanı Ahmet Yılmaz demokratik bir ortamda seçime gidildiğini her fırsat ’ta dile getiren Ak Partililer için bu ne tahammülsüzlüktür dedi , yerel seçimlerde Erzurum Ak Parti Millet vekili Selami Altınok iktidarın gücünü arkasına alarak diğer siyasi partileri tehdit ediyor. Yılmaz; Sayın vekilin Bir gazeteye yapmış olduğu konuşmasında kendileri dışında aday çıkaran partileri ezeriz diye açıklamasında bulunuyor.

BEN HASBEL KADER GELDİM DİYEN VE BİR İŞ ADAMI GİBİ HAREKET  EDEREK’Mİ BAŞKANLIK YAPACAK?

Merkez Parti İl Başkanı Ahmet Yılmaz; AK Parti Büyükşehir belediye  başkan adayı Mehmet Sekmen için ise şu açıklamalarda bulundu.

Merkez Parti İl Başkanı Yılmaz Erzurum’a hasbel kader geldim diyerek benim belediye başkanlığına ihtiyacım yok diyerek Erzuruma sadece ticaret gözü ile bakarakmı hizmet vermeye devam edeceğinimi düşünüyor.

Şehirde özel halk otobüslerine 65 yaş üstü engelli vatandaşlar, polis memurları  gibi vatandaşları 4/1 ücretle taşımaya zorladığı  halk otobüsçülerine korku salarak’mı hizmet etmeyi düşünüyor.Yoksa fırıncılara 60 kuruşa Ekmek sattırmaya zorlayarak, Esnaflarımızın zarara uğramalarına sebep olarakmı başkanlık yapmayı düşünüyor.

Erzurum’da Kiralık ve Satılık daire fiyatları hat safhada,  Erzurum konut meselsin de bir devrim yaşıyor, sekmen’den önce sekmen’den sonra ,! Erzurumlu bir inşaat firmasının batmasına sebep olarak ve birçok vatandaşı mağdur ederek, mütahitliğe soyunarak ve yaptırdığı projeler ile emlak fıyatlarına tavan yaptırarakmı hizmet edecek,veya Erzurum sporu yönettikleri gibimi bu şehri'de yönetecekler, diye konuşan Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz; (Hizmet denince milletin sırtından değil devlet tarafından karşılanarak yapılan hizmettir dedi.)

Özel haber:

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732