Erdoğan'ın "Kılıçdaroğlu çekip gitmelidir" sözlerine ilk yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Kılıçdaroğlu benimle kaç yarışa girdi? 13'te 13 yaptı. Şimdi 14 de olsa, 15 de olsa bu arkadaştan bir şey olmaz.

Siyaset Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 21:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

"Kılıçdaroğlu benimle kaç yarışa girdi? 13'te 13 yaptı. Şimdi 14 de olsa, 15 de olsa bu arkadaştan bir şey olmaz. En hayırlısı kendisi çekilip gitmesi lazım." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt veren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Cesareti varsa televizyona çıksın, bunları genel başkanımızın yüzüne söyleyip cevabını alsın. Bir önceki seçimde yaşadığı Ankara, İstanbul, Adana, Antalya, Mersin yenilgilerini nereye koyduğunu, neden istifa etmediğini bir açıklayıversin." ifadelerini kullandı.

"EN HAYIRLISI KENDİSİ ÇEKİLİP GİTMESİ LAZIM"

Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki "değişim" tartışmalarına da değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kılıçdaroğlu dersen benimle kaç yarışa girdi? 13'te 13 yaptı. Şimdi 14'te olsa, 15'te olsa bu arkadaştan bir şey olmaz. En hayırlısı kendisi çekilip gitmesi lazım." dedi.

"GENEL BAŞKANIMIZIN YÜZÜNE SÖYLEYİP CEVABINI ALSIN"

Erdoğan'ın sözlerine CHP'den yanıt gecikmedi. MYK toplantısının ardından partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Genel başkanımız, Erdoğan'a televizyona çıkması için defalarca çağrı yaptı. Cesareti varsa televizyona çıksın, bunları genel başkanımızın yüzüne söyleyip cevabını alsın. Bir önceki seçimde yaşadığı Ankara, İstanbul, Adana, Antalya, Mersin yenilgilerini nereye koyduğunu, neden istifa etmediğini bir açıklayıversin. Bir önceki seçimde partisinin oylarında yaşanan düşünü anlatsın. Geçtiğimiz seçimler hakkında konuşacak son kişi Erdoğan'dır." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732