EÇADEM’DE SAĞLIK TARAMASI YAPILDI

Sarıyer’de engelli çocuk ve ailelerine destek veren EÇADEM’de “Halk Sağlığı ve Psikiyatri Uygulama Dersi” kapsamında şeker ve tansiyon taraması yapıldı.

Yayın: 09 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 09.06.2023 16:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News
Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencileri tarafından yapılan sağlık taramasının ardından “Ev kazaları ve korunma yolları” konulu seminer düzenlendi. Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi ile Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi (EÇADEM) anlamlı bir iş birliğine imza attı. Hemşirelik Fakültesi’nden 5 akademisyen ve 28 öğrenci merkezde eğitim gören öğrenciler ve velilerine sağlık taraması yaptı. Şeker ve tansiyon ölçüldükten sonra en çok yaşanılan ve zaman zaman da ağır sonuçlar doğurabilen “Ev kazaları ve korunma yolları” konulu seminer düzenlendi. İnteraktif şekilde gerçekleşen seminer sonrasında öğrenciler ile birlikte duyu kartı oluşturma aktivitesi yapıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.