DR. ŞADİ YAZICI AKSİYON OYUNLARI YAZARLIĞINAMI SOYUNDU

Tuzla Belediye başkanı Dr Şadi Yazıcı dövüş oyunları mı yazıyor. Geçtiğimiz günlerde Tuzla ilçesinde yaşanan iki youtuber'ın kavgası birçok basında yer aldı.

Gündem Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 14:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bunu medyada ve sosyal medyalarda izlemiştik ! Geçtiğimiz günlerde Tuzla ilçesinde gündeme gelen bir kavgada, Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci isimli iki youtuber'in kıran kırana kavga ettikleri birçok, Medya organında ve sosyal mecralarda yayınlandı.

İlginç olan ise kavga sırasında çekilen görüntülerde kavga edilen alanda bir kalabalık ve kalabalığın içinde birkaç kişinin kavgayı organize ettiği görülüyor.

Bir 6 kişi, sakal ve yazı görseli olabilir

Görüntülerdeki kavgayı koordine eden kişilerin ise Tuzla Belediye Başkanı doktor Şadi Yazıcı'nın yakın korumaları olduğu iddia ediliyor. Daha önce de imamoğlu'nun Tuzla ilçesinde yapmış olduğuaçılışta, çıkış yapmış olduğu aksiyonla gündeme gelen Dr. Şadi Yazıcıoğlu'nun ikinci bir olayda Tuzla ilçesinde yaşanan bu aksiyon sahnesini, organize eden Sayın Dr. Şadi Yazıcı'nın yakın korumaları ise bu aksiyon sahnesinin yazarı sayın Dr. Şadi Yazıcı mı ??

Özel haber: Erdem Talaş
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732