DESA Ayakkabılarla Okulda Tarzını Konuştur!

DESA Ayakkabılarla Okulda Tarzını Konuştur!

Yaşam Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 01:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Her anınıza eşlik eden DESA, yeni okul sezonunu zengin ayakkabı modelleriyle karşılıyor. Her yaştan öğrencinin okul ihtiyacını karşılayacak rahat ve kullanışlı babet, loafer, spor ve sneaker ayakkabı modelleri DESA’nın trend parçaları arasında yer alıyor. 

 

DESA, renkli tarzından ödün vermeyen öğrencilere bu sezonun trendleri olan kırmızı, yeşil, sarı ve mavi gibi doğanın canlı renk seçeneklerindeki ayakkabılarını sunarken; klasik model ve renklerden vazgeçmeyen öğrenciler için ise siyah, lacivert, gri renklerdeki ayakkabı modelleri koleksiyonda yerini alıyor.

 

DESA'nın zengin sneaker ve spor ayakkabı seçenekleriyle her yaştan öğrenciler, konforu ve şıklığı bir arada yakalıyor. Güncel modanın nabzını tutan DESA, rengarenk desenli ve düz renklerdeki deri sneaker ve spor ayakkabılarla uzun bir aradan sonra yeni okul döneminin heyecanını yaşayan öğrencilere dinamik bir heyecan katıyor.

 

Stil ve şıklıktan ödül vermeden DESA’nın tasarım ekibi tarafından tasarlanan loafer ve babetler ise süet, rugan, deri ve nubuk olmak üzere farklı model ve renk seçenekleriyle okul hayatına eşlik ediyor.

 

Güncel trendlerin yeniden yorumlandığı, derisi ve tasarımlarıyla ilgi çekici detaylara sahip DESA deri çapraz postacı çantaları ise öğrencilerin okula giderken rahatlıkla eşyalarını taşımasını sağlıyor, okul tarzına farklı bir hava katıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732