CHP'li Başarır'dan Bakan Bozdağ'a Senin nerelerde şampanya patlattığını söylersem sokağa çıkamazsın!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın "Seçim akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak" sözlerine bir tepki de CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'dan geldi.

Siyaset Yayın: 01 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 01.05.2023 02:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "seçim akşamı" açıklaması tartışma konusu oldu. Bakan Bozdağ, "Seçim akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak" ifadelerini kullandı. Muhalefetten, Bozdağ'a üst üste tepkiler yükseldi.

CHP'Lİ BAŞARIR'DAN OLAY SÖZLER

Bozdağ'a sert çıkan son isim ise CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır oldu. Partisinin Anamur'da düzenlenen mitinginde kalabalığa seslenen Başarır, Bozdağ'a yönelik olay ifadeler kullandı.

"SOKAĞA ÇIKAMAZSIN"

Başarır, "Ben bu meydanlarda şampanya içen görmedim. Ama Bekir Bozdağ, senin nerelerde şampanya patlattığını söylersem Urfa'da sokağa çıkamazsın!" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732