CHP’DEN İSTİFA EDEN ŞÜKRÜ GENÇ’İN BASINLA PAYLAŞTIĞI İMZALI BELGENİN SAHTE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

CHP’den İstifa Eden Şükrü Genç’in Basınla Paylaştığı İmzalı Belgenin Sahte Olduğu Ortaya Çıktı CHP’den İstifa Eden Şükrü Genç’in Basınla Paylaştığı İmzalı Belgenin Sahte Olduğu Ortaya Çıktı.

Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 10:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
logo SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN! Paylaş Paylaş Paylaş Paylaş Paylaş SİYASET CHP’DEN İSTİFA EDEN ŞÜKRÜ GENÇ’İN BASINLA PAYLAŞTIĞI İMZALI BELGENİN SAHTE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI Tarih: 18.03.2024 15:00:00 0 Yorum CHP’den İstifa Eden Şükrü Genç’in Basınla Paylaştığı İmzalı Belgenin Sahte Olduğu Ortaya Çıktı CHP’den İstifa Eden Şükrü Genç’in Basınla Paylaştığı İmzalı Belgenin Sahte Olduğu Ortaya Çıktı. CHP’den İstifa Eden Şükrü Genç’in Basınla Paylaştığı İmzalı Belgenin Sahte Olduğu Ortaya Çıktı Sayın Üyelerimize ve Tüm Halkımıza Duyurulur! 17 Mart tarihinde Tokat Stk’ları ve Tokat yöre dernekleri adına Sarıyer Belediye Başlkanlığı adaylık süreciyle ilgili yapılan duyuruda derneğimizin İsmi kullanılarak bu duyuruya imza atmış gibi gösterilip Kapıcı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, bahsi geçen bağımsız başkan adayına destek verecek gibi lanse edilmiştir. Şunu belirtmek isteriz ki, derneğimiz kurumsal olarak yada hiçbir yöneticimiz şahsi olarak bu duyuruya hiçbir şekilde taraf değildir ve imza atmamıştır. İmza. bize ait değildir. Dernek olarak ta hiçbir üyemizi hangi siyasi partiye yada bağımsız adaya oy vereceği yönünde bir yönlendirme yapmamıştır yapmayacaktır. Tüm üyelerimiz ve köyümüze mensup herkes özgür iradeleriyle kendi seçimini kendileri yapacaktır. Aşağıdaki duyuruya taraf olmadığımızı bir kez daha tekrar tüm halkımıza ve üyelerimize saygıyla duyururuz. TOKAT ALMUS KAPICI KÖYÜ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU AYRICA SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINDA HALKA DUYURDULAR
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732