‘CHP Örgütü tam kadro Sarıyer’de Aksu’nun yanında’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yankılıç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu’nun Kazım Karabekir Mahallesi Halk Buluşması’na

Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 11:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Partili yöneticiler, halk buluşmasına katılan Sarıyerlilere seslenerek, ’31 Mart seçimi halkçıların rantçılara karşı mücadele seçimidir. Oylarımızı böldürmeyelim. Adayımıza sahip çıkalım ve Sarıyer’de halkçı belediyecilik anlayışını zaferle taçlandıralım’ dediler.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, 31 Mart yerel seçimlere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabah saatlerinde  Halk TV’de yayımlanan ‘Görkemli Hatıralar’ programının konuğu olan Aksu, daha sonra site sakini komşularıyla buluştu. Kazım Karabekir Mahallesi Halk Buluşması’nda komşularıyla buluşan Aksu’ya, CHP Genel Başkan Yardımcısı GökanZeybek, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yankılıç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat, Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bolat, partililer ile çok sayıda Sarıyerli katıldı. 

‘Ekmeğimizi bölüşür, oylarımızı bölmeyiz’

“Gün Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkma günü” diyerek sözlerine başlayan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ‘Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir’ diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisi’nin kararıyla Sarıyer Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Oktay Aksu başkanımızın halk buluşmasına hepiniz hoş geldiniz. Şunu herkesin bilmesini isteriz ki ekmeğimizi her zaman bölüşür ama oylarımızı böldürtmeyiz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 

‘Kararsız seçmenlerimiz tereddüt etmesin’

Sarıyer’de bir tek hedefe kilitlendiklerini bunun da Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını Sarıyer’de sürdürmek olduğunu ifade eden CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu ise, ‘Sarıyerli komşularımızın çoğunlukta bizden yana oy kullanacaklarına yürekten inanıyorum. Belki henüz karar vermemiş komşularımız olabilir burada onlara seslenmek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak Sarıyer’de halkçı belediyecilik anlayışının sürdürülmesi için oylarınızı tereddüt etmeden bizden yana kullanın. Bizler büyük Türkiye ittifakıyız. Sizlerden telefonlarınızı elinize alıp aranmadık kişi bırakmamanızı istiyorum’ dedi.

‘Tapu ve mülkiyet sorununu 5 yıl içinde çözeceğiz’

Sarıyer’in en büyük sorunu olan tapu mülkiyet sorunu konusunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2019’da verdiği sözü tutarak, yaklaşık 200 bin Sarıyerli’nin tapusunu almasını sağladığını ifade eden Aksu, ‘İBB’nin Büyükdere Fidanlığı’nda kurduğu ofise bizlerin temin ettiği araçlarla tapu 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732