CHP NİN EN ÇALIŞKAN İLÇE BAŞKANLARINDAN BİRİ MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar ilçe Başkanı Suat Özçağdaş ilçe binasında partileri,basın mensupları ile bir araya gelerek milletvekili aday adaylığını açıkladı

Yayın: 26 Aralık 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 26.12.2022 13:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar ilçe başkanı Suat Özçağdaş, ilçe binasında partiler ve basın mensupları ile bir araya gelerek ilçe başkanlığından istifa edip milletvekili adayı adayı olduğunu açıkladı.

 

CHP Üsküdar ilçe Başkanı İstanbul  İlçeleri arasında en aktif çalışan ilçe başkanlarından biri olan, Suat Özçağdaş, İlçe Başkanlığı yapmış olduğu görevi sürecinde ilçe teşkilatı ve yönetimine teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de kendisine partinin hangi kademesinde görev verilirse verilsin mevki makam gözetmeksizin, çalışacağına söz verdi ve hiçbir zaman Üsküdar ilçesini ilçe teşkilatını unutmayacağını her daim yanlarında olacağına ifade etti.

 

Öz Çağdaş sözlerine şöyle devam etti. Sevgili, yoldaşlarım cumhuriyetin ikinci yüzyılına girerken devletin kurumlarını, yeniden inşa edeceğiz. Sistemi yasal çerçeve içinde oluşturacağız, bugün tek adam  sistemi içerisindeyiz. Bunun en güzel örneği İstanbul Büyükşehir belediye başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu'na yapılmak istenen işlemdir.

 

Ekrem başkanımıza yapılan bu hukuksuz işlem bir örnektir, ve daha devamı gelecektir. Bu sefer de başka isimler üzerinde benzer işlemler yapacaklar Ekrem, başkanımızdan önceki başka bir örnekte ise İstanbul il başkanımız sayın Canan Kaftancıoğlu’na yaptıkları gibi siyasetten uzaklaştırmak ve engellemek, istedikleri gibi canlarının sıkıldığına yasak getirecekler. Dolayısıyla Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak, sistemi bu hukuksuzluğu yasal bir çerçeveye oturtmak için varız. Ve bunun için çalışacağız toplumsal güveni ve huzuru kurmamız lazım bizim ana görevimiz bu.

 

Türkiye inanılmaz gergin zamanlar yaşıyor aile içinde dahi insanlar büyük kutuplaşmaya gidiyor.  Aslında bu kutuplaşmaya karşın, genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu çok büyük bir iş başararak bu ülkede, birçok partiyi bir araya getirip, çok güzel bir örnek teşkil edecek bir iş yaptı, sağcısını, solcusunu, siyaseten hep farklı düşünen insanları bir araya getirerek. Bu süreçte elbette sıkıntılar olacak anlaşmazlık uyuşmazlıklar bazı konularda olacaktır, muhakkak, ancak bizlere düşen teşkilat olarak gönüllüler, olarak partimizi ve genel başkanımızı desteklemek bazı şeylere susmak ve göz yummamız gerekir diye konuştu.

 

Üsküdar İlçe Başkanı Özçağdaş konuşmalarının ardından İlçe teşkilatına ve programa katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732