CHP KAĞITHANE İLÇE BAŞKANLIK YARIŞINDA BERBEROĞLU DA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatlarının kongre süreçleri ve aday yarışları devam ederken, Kağıthane CHP İlçe başkanlığı yarışına, yeni Genç bir isim katıldı.

Yayın: 16 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 16.08.2023 02:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatlarının demokrasi içinde başkan adaylarının, açıklamaları ardı ardına gelirken, bir aday açıklaması da Kağıthane ilçeden geldi. Demokratik seçim yarışlarına CHP ilçe yöneticilerinden olan Kaner Berberoğlu da katıldı.

Kağıthane CHP'de Kaner Berberoğlu'na ilk destek ise mevcut ilçe Başkanı Cihan İlim Yeşildağ'ın ilçe Başkan yardımcılığı görevini yürüten Özgür Yeşilyurt'dan tam destek geldi.

İlçe Başkan Yardımcısı Yeşilyurt çiçeği burnunda başkan adayı Kaner Berberoğlu'na desteğini ise sosyal medya hesabında paylaşmış olduğu fotoğraf ile gösterdi.

Özel haber:Erdem Talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732