CHP İzmir'den 'Erzurumlular Federasyonu'na ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, beraberindeki heyet ile birlikte Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu’nu ziyaret etti.

Yayın: 05 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 05.07.2022 01:02:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri Murat Bakan, Tacettin Bayır, Mahir Polat ile birlikte Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Zakir Salmanoğlu, Ünlü Kuaför Harun Cici ile birlikte çok sayıda dernek üyesi yer aldı.

SALMANOĞLU: ERZURUM TÜRKİYE’NİN ÇİMENTOSUDUR

Ziyaret esnasında konuşan Genel Başkan Salmanoğlu, “Federasyonumuz Ege bölgesinin en büyük sivil toplum örgütüdür. İzmir nüfusunun yaklaşık yüzde 10’unu Erzurumlular oluşturmaktadır. Bu oranda da temsil edilmeleri doğrultusunda çaba harcayacağımızı aynı oranda yönetimlerde de temsil edilmeleri gerekiyor. Ayrıca biz 47 derneğimizin oluşturduğu bir federasyonuz, tabii ki biz federasyon olarak siyaset üstü duracağız ancak siyasetin dışında kalmayacağız. Biz yaşadığımız mahallemizde, kasabamızda, kentimizde hatta ülkemizde mutlaka yönetimde söz sahibi olacağız. Çünkü Erzurum Türkiye’nin çimentosudur. Erzurum cumhuriyetin kurulduğu yerdir. Bu anlamda biz yine hak ettiğimiz yerlerde olmak istiyoruz” dedi.

YÜCEL: MERT VE VATANSEVER HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

Sosyal medya hesabından ziyarete dair paylaşım yapan İl Başkanı Yücel, “Erzurumlular Federasyonu ziyaretimizde yiğit, mert ve vatansever hemşehrilerimizle bir araya geldik. Başkan Zakir Salmanoğlu'nun şahsında yönetim kuruluna misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:www.oncusehir.com

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732