Cemal Almaz bu görev için biçilmiş kaftan

Erzurum Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Cemal Almaz 2016 yılın da atandı. Bu atama ilimizde son yılların en isabetli ataması olarak değer gördü.

Yayın: 15 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 15.09.2022 13:36:51
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Erzurum Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Cemal Almaz 2016 yılın da atandı. Bu atama ilimizde son yılların en isabetli ataması olarak değer gördü.

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Erzurum kültür ve turizm alanlarında keşfedilmemiş buz dağı konumunda. Tıpkı buz dağı gibi görünen potansiyelinin çok az bir bölümü görünüyor. Bu zenginliğimiz bugüne kadar çok değişik nedenlerden dolayı ortaya çıkarılamadı. Ancak bölgemizde yaşanan olumsuz olayların yok olma derecesine inmesi ile birlikte bu zenginliklerimizin ortaya çıkarılmasının ve gerçek anlamda ilimizin tanıtımı için zaman gelmiş geçiyordu.

Bir 4 kişi görseli olabilir

İşte Cemal Almaz böyle bir ortamda göreve geldi ve çok önemli bir  makama oturdu. Cemal Almaz’ı tanıyan biri olarak onun bu işin üstesinden gelebileceğine yönelik çok büyük umutlarımı boşa çıkarmadı.

Çünkü Almaz, merkezi ve köyleri ile birlikte Erzurum’un her yanını bilen ve tarihinden kültürüne kadar her yönü hakkında bilgi sahibi olan bir insan. Bunların da ötesinde tam bir enformasyon insanı. Herkesi tanıyan ve sıcak iletişim kurabilen bir Dadaş. Bu iki özelliğini bir arada düşündüğümüzde, Almaz bu görev için biçilmiş kaftan tanımlamasını fazlası ile hak ediyor.

Bir doğa görseli olabilir

Şimdi Cemal Almaz’ın hazırlayacağı bir program dahilinde Kültür, Turizm, Tanıtım alandaki bazı sorunları tek-tek çözeceğine, başta adam akıllı bir müzeye kavuşmamız olmak üzere, birçok kazanımları gerçekleştireceğine ve en kısa zamanda bu ilimizin kaybolmaya yüz tutmuş dinamiklerini harekete geçireceğine, ilimizin potansiyelinin yalnız ülkemiz değil, bütün dünyanın beğenisine sunacağına inanıyor ve bekliyorum.

Özetle Cemal Almaz bu görev için biçilmiş kaftan. 2016 yılından itibaren çok güzel işler yaptı ve daha çok güzel işler başaracağına inanıyorum, ancak tabii ki bütün bunların olması için de hepimizin ona destek olması şart.

Bir şelale ve doğa görseli olabilir

 

Erzurum Tanıtım Günleri düzenleyen Dernek, Vakıf, Federasyon ve Konfederasyonlara küçük bir hatırlatma da bulunmak istiyorum. Şunu çok hem de çok iyi bilsinler ki Erzurum’un kültürü sadece çağ kebap ve kadayıf dolmasından ibaret değil. Bu konuda Kültür ve Turizm müdürlüğümüzden gereken hizmeti çok rahat olacaklarından eminim .

Hakan Dikmen

Bir anıt, açık hava ve kale görseli olabilir

Bir açık hava görseli olabilir
Bir gökyüzü görseli olabilir
Bir içecek ve yiyecek görseli olabilir
Bir açık hava görseli olabilir
Bir anıt ve açık hava görseli olabilir

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732