BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ERZURUM İL BAŞKANI GÖZÜTOK SEÇİM TEHDİT'LE KAZANILMAZ

Erzurum Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Yönetimi 2019 yerel seçimlerin'de Partimizi ve liderimizi değil. projelerimizi anlatacağız.

Yayın: 04 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.02.2019 17:29:58
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Büyük Birlik Partisi Türkiye'de büyük bir kesim'de kabul görmüş sevilen ve herzaman bir karşılığı olan Büyük Birlik Partisinin Efsane şehit Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyaset'de onurlu,duruşunu anlatmaya gerek yok biliyorsunuz.!! İşte o efsane Liderin Alp Erenleri 2019 Yerel seçimlerin'de milletinin Huzurunda olacak.

Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok 2019 yerel seçimlere herzamanki kadar hasas ve titiz davranıyoruz. Erzurum'lu Hemşehrilerimiz'den kabul görecek halka efendilik değil hizmet edecek adaylarımız ile seçim çalışmalarına yapacağız,diyen İl Başkanı Gözütok;Çat İlçesi Adayını Açıklayarak Sözlerine şöyle devam etti;

Bundan 26 yıl önce İlayi Kelimetullah için Nizamı Alem düsturuyla yola çıkıp, bugüne kadar herkese ve herkesime tertemiz ellerini uzatmaktan çekinmeyen genel başkanını bu uğurda şehit veren partimiz, dün olduğu gibi bugünde 2019 mahalli idareler seçimine iç istişare yoluyla yerli ve yerinde adaylarla tüm seçim sathında mevcudiyetini devletin ve milletin ali menfaatlerini gözeterek gösterecektir. Bu vesileyle tarihi 8. Yüzyıla kadar dayanan ilimizin tarihi ve kültürüyle müstesna ilçeleri arasında haklı yerini alan 1960 rakımlı Çat İlçemizde, şehrimizin manevi dinamiklerinden ve manevi güçlerinden Es Seyyid Muhammed Zeki Has hocamızın oğlu ve merhum Abdulgafur Has Hocaefendi’nin yeğeni, değerli kardeşimiz Yusuf Has ile Çat ilçesinde seçime girecek olmaktan ve Yusuf Has kardeşimizi Çat İlçemizden Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı olarak açıklamaktan son derecede büyük bir onur ve haklı bir gurur duyuyorum. Hassaten değerli adayımız Yusuf Has ve ailesine teveccühlerini bizden yana kullandıkları için teşekkür ederken, şimdiden sandıkta tercihini bizlerden ve birlikten yana kullanacak olan ve 1 Nisan sabahı birlikte belediyecilik anlayışıyla bir yönetim için elini taş altına atacak olan değerli Çatlı hemşehrilerime şükranlarımı sunarım.

Bizler Muhsin Yazıcıoğlu nun Alperenleriyiz,  ülke olarak girmiş olduğumuz seçim sathında dün olduğu gibi bugünde; edep, erkan, sevgi, saygı, tahammül ve en önemlisi de kin ve nefretten uzak bir siyaset ve seçim süreci geçireceğiz. Ancak bu sadece tek bir kesimin yani bizlerin yapabileceği bir süreç değildir. Tüm siyasiler ve seçim sathında aktif olarak sahada bulunan siyasi partilerin ortak olarak arzu edeceği ve riayet edeceği bir husus olmalıdır. Tehditle kimse bir yere varamaz. Bu seçiminde 26 yıldır girdiğimiz seçimlerden bir farkı yoktur. Devletten tek kuruş almadan seçime giriyoruz. Bu kadar adaletsiz bir seçimde, bir de tehdit edilirsek demokrasinin gereklerini nasıl yerine getireceğiz.Bizler Cumhur ittifakının ruhuna bağlı kalarak bütün seçim bölgelerinde adaylarımızla meydanlara çıkacağız.

Kurulduğu gündem beri, ülke ve millet bekası adına her türlü fedakarlığı hiçbir karşılık beklemeden yapan ve Cumhur İttifakına imkanları ölçüsünde en üst kademeden destek veren Büyük Birlik Partisi ve mensupları özellikle Erzurum özelinde bu ifadeleri hak etmediği gibi bu töhmete müsaade de etmeyecektir. Göstermiş olduğumuz adaylarımızın ve göstereceğimiz adaylarımızın Muhsini bir tavırla sonuna kadar her koşulda yanında ve arkasındayız. Milletin özgür iradesinin Allah’ın izniyle sandıkta temsilcisi ve savunucusu olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonrada Allah’ın birliği ve Resulünün risaleti dışında hiçbir mutlak gücü tanımayacak ve hiçbir mutlak güce boyun eğmeyeceğiz. Herkesle her süreç içerisinde alnımızın akıyla mücadele edeceğimiz gibi, meşru sınırlar içerisinde her türlü mukavemeti göstereceğiz.Biz şehit liderimiz Muhsin Başkandan böyle gördük, böyle öğrendik. Biz seferle mükellefiz, zafer Allahın takdiri. Sokağını aydınlatamayan, insanlığı aydınlatamaz. Sokakları ve gönülleri aydınlatmaya geliyoruz.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı

 

Özel Haber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732