BU FOTOĞRAF AYRIŞTIRANLARIN DEĞİL BİRLEŞTİRENLERİNLERİN FOTOĞRAFI

Haberimize konu olan fotoğraf, siyasi partilerin aday adayları saha çalışmaları yaptığı bir tarihten olan fotoğraf, Bu fotoğrafta aday Adaylık sürecindeki iki rakibin centilmenlik fotoğrafıdır.

Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 15:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şimdilerde mevcut Sarıyer belediye başkanı Şükrü Genç, bir zamanlar partisini ölümüne bir neferi olduğu partiye bugün aday gösterilmediği için karşı cephe aldı. Sayın Şükrü Genç' in bu hareketinden yola çıkarak, bir dörtlük aklıma geldi.

Tamda Şükrü Genç’in sözde millet sevdasını sizlere bir dörtlük ile anlatayım istedim

. – Vicdanlar ölmüş mü ne nerde mertlik sevdası ?

Mertlik'ten önce gelir bizde koltuk sevdası

Hizmet millet içinse kavga neyin kavgası

Kim neylesin milleti dava koltuk sevdası !!! –

Evet yazımızda konu olan fotoğrafta ise daha yakın zamanda aynı partiden rakip olan iki Güzel adam, rakip olmalarına rağmen mevcut Sarıyer belediye başkan adayı Oktay Aksu'nun adayı tanıtım toplantısında bir araya gelen,

Hüseyin Coşkun ve Oktay Aksu'nun fotoğrafı. İşte bu fotoğrafta birlik ve beraberliğin tevazunun, nezaketin olduğu ve tatlı bir rekabet ile de seçim kampanyası yapılabildiğini tüm siyasetçilere gösteriyor.

Diğer yanda ise 3 dönem Belediye Başkanlığı yapmış ve partisinin tecrübeli bir ismi olan Şükrü genç bu hoşgörüden çok uzak bir tavır sergileyerek yıllarımı verdim dediği partisine ve yol arkadaşlarının yanında olmak yerine onlara destek olmak birlik beraberlik mesajı vermek yerine, belediyenin tüm imkanlarını ve çalışanlarını kullanarak koltuk benim savaşı veriyor.

Haber Derin Özel haber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732