AK Partililerin paylaştığı fotoğraf: Nereden nereye

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın çakarlı ve ultra lüks bir araçla halkı selamladığı görüntülerle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1994 yılında çekilen fotoğrafını birleştirenler ''Nereden nereye'' yorumunu yapıyor.

Gündem Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 14:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çakarlı ve ultra lüks bir araçla halkı selamladığı görüntülerle tepki çeken Hüseyin Ceylan Uluçay, sandıktan çıkan yüzde 19'luk oy farkıyla Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'nı CHP'li Burcu Köksal'a kaptırdı.

NEREDEN NEREYE

Gelen bu seçim yenilgisi sonrası AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'la beraber lüks pikapla şehir turu attığı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 1994'teki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde dönemin Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan ile Büyükşehir Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir pikabın kasasında seçim gezisi yaparken çekilen fotoğrafına atıfta bulunanlar "Nereden nereye" yorumunu yapmadan edemedi.

Seçimden sonra AK Partilerin paylaştığı fotoğraf: Nereden nereye

ŞAMİL TAYYAR DA KAYITSIZ KALAMADI

Konuyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi. 1994 ve 2024 seçim dönemine ait iki fotoğraf paylaşan Tayyar, "Maksadı anlatmak için uzunca yazmaya gerek yok sanırım. İki fotoğraf arasındaki farkı bulursak, derdi de buluruz dermanı da" notunu düştü.

İşte Şamil Tayyar'ın o paylaşımı;

Seçimden sonra AK Partilerin paylaştığı fotoğraf: Nereden nereye

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732