AK Partili vekil "seçim sathındayız" deyince, Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki gösterdi

Erdoğan'ın katılımıyla yapılan ve basına kapalı gerçekleştirilen AK Parti toplantısında vekillerden birinin "Seçim sathı mahallindeyiz" ifadesini kullanması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı. Erdoğan, AK Partili vekilin bu çıkışına "Ne seçimi! Hayır, ne alakası var" diye yanıt verdi.

Gündem Yayın: 04 Şubat 2022 - Cuma - Güncelleme: 04.02.2022 03:20:44
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Son dönemlerde muhalefetin erken seçim çağrılarına rağmen hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de MHP lideri Devlet Bahçeli seçimlerin zamanında yapılacağını ifade ediyor. Tartışmalar devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti milletvekilleriyle basına kapalı gerçekleştirdiği toplantıda dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

"NE SEÇİMİ, NE ALAKASI VAR"

Toplantıda söz alan milletvekillerinden birinin "Seçim sathı mahallindeyiz" ifadesini kullanması üzerine devreye giren Erdoğan'ın "Ne seçimi! Hayır, ne alakası var. Seçim 2023'te zamanında yapılacak. Ama siz seçim varmış gibi çalışacaksınız" dediği öğrenildi.

"İLİŞKİLERİNİZ GÜZEL OLSUN"

Açıklamasının devamında milletvekillerine birtakım uyarılarda bulunan Erdoğan, "Cumhur İttifakı çok değerlidir ve korunması gerekir. MHP'ye yönelik tepkiler, yaklaşımları asla kabul etmiyoruz. MHP'ye, BBP'ye karşı olabildiğince olumlu olun. Bunlar bizim bileşenlerimizdir. İlişkileriniz güzel olsun. Beraber yol arkadaşlığı yapıyoruz. Cumhur İttifakı'nı güçlendirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732