AK PARTİ İSTANBUL’DAN ERZURUM GÜNLERİ ÇIKARMASI

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve yönetimi ile AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, ERKON tarafından Maltepe’de düzenlenen Kadim Şehir Erzurum Günleri programına katıldı.

Gündem Yayın: 08 Ekim 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 08.10.2022 01:27:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İl Başkan Yardımcısı Ejder Batur ve beraberindeki yöneticiler Erzurum Konfederasyonu (ERKON) tarafından Maltepe sahil etkinlik alanında gerçekleştirilen Kadim Şehir Erzurum Günleri’ne katıldı. Alanın girişinde ERKON Başkanı Mustafa Macit ve yönetimi tarafından karşılanan AK Parti heyeti, tek tek stantları gezerek bilgi aldı.
Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ERZURUM KONFEDERASYONU 1' görseli olabilir
 
“ERZURUM’UN KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİ ÇOK FAZLA”
 
Ziyaret sonrası basına açıklamada bulunan Kabaktepe, Erzurum’un kadim bir şehir olduğunu ve Erzurum deyince akla vatan ve milletin tüm değerleri geldiğini ifade etti. Erzurum’un kültürel zenginliğine vurgu yapan Kabaktepe, güzel organizasyon için de ERKON yönetimine teşekkür etti. Kabaktepe ve beraberindekiler daha sonra alandan ayrıldı.  
 
AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek de ERKON yönetimi ile bir araya gelerek sohbet etti. Stantları gezen Taşyürek, kitap standında yazarlarla bir araya geldi. Taşyürek ilçe stantlarını da ziyaret ettikten sonra alandan ayrıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732