ADD'NİN DAVETİNE MELEKET PARTİSİ TAM KADRO KATILIM SAĞLADI

Atatürkçü düşünce Derneği Şişli şubesinin organize ettiği, dayanışma yemeğine Memleket Partisi Yönetimi tam teşkilat katılım sağladı.

Yayın: 12 Haziran 2022 - Pazar - Güncelleme: 12.06.2022 00:45:42
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News
Atatürkçü Düşünce Derneği Şişli Şubesinin organize ettiği dayanışma yemeğine Memleket Partisi İstanbul İl yönetimi tam kadro katılım sağladı. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı M. Hüseyin Bozkurt'un da katıldığı dayanışma yemeğine Memleket Partisi İl Başkanı Ertuğrul Gülsever il başkan yardımcısı Tülay Doğan, Şişli ilçe başkanı Çağlar Sezgin, in yanısıra il ve ilçe yöneticileri tam kadro katılım sağladı.
 
Ülkenin geçirmiş olduğu bu zor zamanlarda Atatürk Düşünce Derneğinin ve Memleket Partisi yöneticilerinin Atatürk ilkelerine dikkat çekerek bu zor günleri ancak Atatürk'ün çizdiği yolda gidilmesi gerektiğinin altını çizerek, birlik beraberlik mesajı verdiler.
Bir 10 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732