3 GÜNDE 5 KADIN CİNAYETİ!

Gaziantep'te Bilge Köse İzmir'de Dudu Yılmaz Muğla'da Sevgi Ağı Antalya'da Sinem Albeni Manisa'da Şükran Dalmış

Asayiş Yayın: 18 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 18.06.2023 23:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
     Bilge köse (25) ve babası Ertuğrul Kaya (47) Gazantep'te Mertcan Köse (25) tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. 
Olay 16.06.2023 tarihinde, öğlen saatlerinde Atakent Mahallesi'nde meydana geldi.
Baba Ertuğrul Kaya, boşanma aşamasındaki kızı Bilge Köse ile araçlarında seyir halindeyken, damadı Mertcan Köse başka bir araçla önlerini keserek Ertuğrul Kaya'yı durudurdu. Mertcan Köse av tüfeğiyle eski eşini ve kayınbabasını vurdu.  
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla bir özel hastaneye kaldırılan Ertuğrul Kaya ve Bilge Köse, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.
 
     Dudu Yılmaz (21) İzmir'in Urla ilçesinde, kaldığı pansiyon odasında kabloyla boğulmuş halde ölü bulundu. Cinayet şüphelisi olarak aranan R.Y'den Dudu Yılmaz'ın daha öncesinde ayrılmaya çalıştığı fakat cinayetten bir kaç gün önce barışarak bir pansiyonda konakladıkları öğrenildi. Cinayet sonrası ortadan kaybolan cinayet şüphelisi eş R.Y polis ekipleince aranmakta. 
 
     Muğla'nın Datça ilçesinde Sevgi Ağı'yı(58) bıçaklayarak öldüren kızı Özlem Tutlu(26) ile damat Ali Murat Tutlu sevk edildikleri adliyede 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.Olay,17.06.2023 tarihinde saat 16.00 civarında Datça'nın Kızlan Mahallesi'nde meydana geldi. Bilinmeyen bir sebeple kızı Özlem Tutlu ve damadı Ali Murat Tutlu ile tartışma yaşayan Sevgi Ağı, damadı Ali Murat Tutlu tarafından tartışmanın büyümesi sonucunda ekmek bıçağı ile öldürüldü.
 
     Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Sinem Albeni(38) 17.06.2023 tarihinde eşi tarafından darp edilerek ölüdürüldü. Gözaltına alınan Sinem Albeni'nin eşi Ufuk Albeni, sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürüldü. Katil zanlısının polise verdiği ilk ifadesinde, eşinin madde bağımlısı olduğunu öne sürdüğü öğrenildi.Ufuk Albeni'nin yaklaşık 1 yıldır eşi Sinem Albeni'ye şiddet uyguladığı aktarıldı. 
 
     15.06.2023 tarihinde Manisa Turgutlu ileçsi, Ergenekon Mahallesinde eski eşi İsmet Dalmış (35) ile bir parkta buluşan Şükran Dalmış(34) bir süre sonra bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Öfkesine hakim olamayan İsmet Dalmış, belinden tabancasını çıkarıp art arda ateş etti. Ardından silahı kendi kafasına dayayıp tetiği çekti. Katil zanlısı İsmet Dalmış olay yerinde ölürken, Şükran Dalmış ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesinde doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. 
 
     Türkiye'nin yaş, eğitim düzeyi, ekonomik gelir seviyesi farketmeksizin çeşitli şehir ve ilçelerinde 3 günde 5 Kadın cinayeti işlendiği kayıtlara geçti.  
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732