Z Kart’ Puanları Sorgulamak Çok Kolay

Zeytinburnu Belediyesi’nin “Atığını getir, puanını topla, alışverişinde harca” projesiyle hayata geçen “Z Kart” puan yükleme sisteminde biriken ve harcanan puanları www.zeytinburnu.istanbul adresinden görüntüleyebiliyorsunuz.

Yayın: 09 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 09.09.2021 21:06:14
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Zeytinburnu Belediyesi’nin “Atık Kazanç Projesi” kapsamında ilçe sakinlerine dağıtılarak kullanımına yaygın bir şekilde başlanan Z Kart uygulamasında, puan bakiyesi sorgulamak artık çok kolay. Vatandaşların kazanılan ve harcanan puanları görüntüleyebileceği bilgi ekranı www.zeytinburnu.istanbul adresinde yayında.

Anlık tüketim ve kullanımların 1 gün sonra görüntülenebildiği sisteme erişim için kart numarasının tamamı ve telefon numarasının son 4 hanesinin girilmesi yeterli oluyor. Açılan ekranda harcamalar ve yüklemeler şeklinde iki başlıkta kart hareketlerini görüntüleyebiliyorsunuz. Ayrıca cep telefonunuza Metropol Card uygulamasını indirerek puan takiplerinizi mobil olarak yaparken, ekstra 5 TL hediye puanı da kazanabiliyorsunuz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732