Yenilik Partisi’nde Sürpriz Atama

YENİLİK PARTİSİ teşkilatlanma çalışmaları tüm hızıyla ilerlerken yenilik partisi diğer taraftan da merkez kadrosuna güçlü isimler katmaya devam ediyor . Yenilik Partisi atamalara devam ederken bu çerçevede kritik konularda işin uzmanlarını işin içine katıyor

Siyaset Yayın: 03 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 03.05.2021 18:05:18
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

YENİLİK PARTİSİ teşkilatlanma çalışmaları tüm hızıyla ilerlerken yenilik partisi diğer taraftan da merkez kadrosuna güçlü isimler katmaya devam ediyor . Yenilik Partisi atamalara devam ederken bu çerçevede kritik konularda işin uzmanlarını işin içine katıyor

Yenilik Partisi’de atamalar devam ederken her kadrosunda kadınları ve gençleri ön planda tutması dikkatlerden kaçmıyor. Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz parti kurulmadan önce yazmış olduğunu manifestoda ve açıklamalarında , partisini kurduğuna gençleri ve kadınları siyasi olarak ön planda tutacağını defalarca ifade etmişti.

Yenilik Partisi’nde atamalara bakıldığı zaman, genel olarak kadınların ve gençlerin görevlendirilmesi Genel Başkan Öztürk Yılmaz’ın kadınlar ve gençler konusunda söylemlerinin lafta olmadığı açık şekilde görülüyor.

Turizmci , eğitimci ve Akademisyen Umut Çakırhan  , Yenilik Partisi katma değeri ve uluslararası rekabet gücü yüksek turizm politikasının oluşturulması hedefi doğrultusunda turizm sektörümüzün yapısal sorunlarının giderilmesi ülkemizin turizm cennetine dönüştürülerek, ekonomimizin güçlendirilmesi amacıyla politikalar oluşturulması konularında Genel Başkan başdanışmanı olarak yetkilendirilmiştir.

Mühendis , enerji uzmanı Servet Şahin ise Yenilik Partisi'nde milli enerji politikasının oluşturulması ,  bu alanda ülkemizin dışa bağımlılığının ortadan kaldırılması ile yeni ve yeni ve alternatif enerji kaynaklarının , ekonomimize kazandırılması hususlarında proje üretmek üzere Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'ın başdanışmanı olarak atanmıştır.

       

Servet Şahin Kimdir ? 

1958 yılında Konya'nın Çumra İlçesi, Apa Beldesinde doğdu. İlk ve orta tahsilini, Çumra'da, Öğretmen lisesini, Çanakkale Gökçeada'da, üniversiteyi de Konya Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı. 1978 yılında Danimarka'ya giden Servet Şahin, gerekli Danca ve İngilizce eğitimini aldıktan sonra, 1983 yılında, dünyaca ünlü Danimarka Teknik Üniversitesi Enerji Mühendisliğine başladı. 1987 yılında, Enerji fakültesini de bitiren Servet Şahin, aynı Fakültede, Enerji mühendisliğinde, 1989 yılına kadar bilim mastırı yaptı ve Mikro Türbinler üzerine bir kitap yazdı. Mastır çalışmaları sırasında, dünyanın en hızlı dönen en küçük mikro türbinini keşfetti. Uzmanlık alanları Aerodinamik, akışkanlar mekaniği, sayısal analiz, bilgisayar programcılığı, Güneş Enerjisi, Rüzgar Enerjisi, diğer alternatif enerji programları, ekonomi, enerji sistemleri, sistem planlamacılığı.. Üniversitedeki master çalışmaları esnasında, bir dönem, Kopenhag Ekonomi Üniversitesi, Ticari Muhaberat Yüksek Okulunda öğretim görevlisi olarak çalıştı. İleriki zamanlarda, bilgisayar programcılığı üzerine yıllarca ders verdi. Eylül 2010 tarihinden itibaren Habererk.com sitesine köşe yazarı olarak başlamış ve halen devam etmektedir. Çok iyi derecede Danca ve İngilizce ile idare edecek kadar İsveççe, Norveççe ve Fransızca bilen Servet Şahin, evli ve üç çocuk babasıdır. Servet ŞAHİN İnsan ilişkileri çok kuvvetli, güler yüzlü ve hoş sohbet bir insan olarak Çanakkale esnafı ve halkı üzerinde olumlu bir izlenim bırakmıştır. Kısa süre içinde Çanakkale'nin en sevilen Milletvekili Aday Adayı olmayı başarmıştır.

 

Umut Çakırhan Kimdir ? 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732