VKİY AİLESİ ATANIN HUZURUNDA

Gazeteci Varol Kısa'nın, liderliğinde kurulan Atatürk sevdalısı VKİY Ailesi 19 Mayıs'ta Anıtkabir'e Akın etti.

Gündem Yayın: 19 Mayıs 2022 - Perşembe - Güncelleme: 19.05.2022 20:46:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

VKİY Ailesi Atatürk Sevdalısı Gazeteci ve youtuber Varol Kısa'nın, YouTube kanalında Atatürk'ü anlatmak ile başlayarak daha sonra Atatürk sevdalısı olan insanları bir araya getirerek VKİY Ailesini kuran Gazeteci Varol Kısa daha sonra, tüm yurtta Atatürk sevdalılarını bir araya getirdi. Atatürk sevdalıları ile VKİY Ailesi çığ gibi büyümeye başladı.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Vkiy Ailesi Gazeteci Varol Kısa liderliğin'de hemen hemen birçok Milli Bayramlar'da Türkiye'nin hatta dünyanın her köşesinden gelen Atatürk sevdalıları ile Ankara'ya Anıtkabir'e çıkarma yapıyor. Milli bayramları ata'nın huzurunda Anıtkabir'de coşkuyla kutlama yapıyor.

Mustafa Kemal Atatürk'ün  19 Mayıs gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan ettiği ve aynı zamanda ATA'nın doğum günü olan 19 Mayıs bayramını Anıtkabir'de ATA'nın huzurunda coşkuyla kutladılar. VKİY Ailesi nin Anıtkabir'i ziyareti sırasında, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce karşılaşan İki lider, Memleket Partisi Genel Başkanı Muherrem İnce ve Vkiy Ailesi İlderi Varol kısa gündeme dair konuları değerlendirdi.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732