Türkiye’nin uluslararası yatırımcıları olarak milletimizin acısını derinden paylaşıyoruz’

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ayşem Sargın, İdlib’de şehit düşen 34 askerin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize başsağlığı, yararlılara da acil şifalar diledi.

Gündem Yayın: 01 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 01.03.2020 15:48:49
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

‘Türkiye’nin uluslararası yatırımcıları olarak milletimizin acısını derinden paylaşıyoruz’ diyen Sargın, ülkemizin bu zorlu günleri dayanışma içerisinde aşacağına inandığını kaydetti.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ayşem Sargın, İdlib’teki son saldırılarda şehit düşen askerlerimiz hakkında açıklama yaptı. Şehitlerin ailelerine başsağlığı, yararlılara da acil şifalar dileyen Sargın, şunları söyledi: “Kahraman askerlerimizin kaybından dolayı derin üzüntü içerisindeyiz. YASED’in tüm üyeleri Türkiye’nin şirketleridir. Mevcut hassas dönemde, Türk iş dünyasının bir parçası olan uluslararası yatırımcılar olarak milletimizin acısını paylaşıyoruz. Ülkemizin bu zorlukları, hep birlikte, dayanışma içerisinde aşacağına inancımız tamdır. Hepimizin başı sağ olsun.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732