Türkiye'den Bangladeşlilere konut yardımı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi’nde Bangladeşlilere konut yardımı yapacaklarının müjdesini verdi.

Gündem Yayın: 24 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.03.2021 16:24:04
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

 Bangladeş’te yanan sahra hastanesi ve yanan evler için yardım sözü veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin büyüklüğünü göstermek için Bangladeş’e bu yardımların yapılacağını belirtti. AFAD koordinasyonu ile yapılacak konutlar, bedelsiz olarak evi yanan Bangladeş halkına teslim edilecek. Konu ile ilgili Erdoğan şu açıklamalarda bulundu;

Erdoğan ”Biliyorsunuz, Bangladeş’te yapılan sahra hastanesi ile birlikte birçok kişinin evi yandı. Talimatı verdim. İçişleri Bakanlığı AFAD ile koordineli olarak Bangladeş’te yeni sahra hastanesi ve evi yananlara yeni konut inşa edeceğiz. Bu yardımları, Türkiye’nin büyük olduğunu, Türkiye’nin vizyonunu gösterir…” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732