Türk Diplomat Öztürk Yılmaz ile Röportaj : Hepimiz Buradayız Adli Siyasi Oluşumumuza Medya Sansürü Uygulanıyor ! : Eren Talha Altun

Oluşumunuza Karşı Uygulanan Medya Sansürlerine İlişkin Ne Düşünüyorsunuz ? Türkiye’de iki tane havuz medyası var. Bir tanesi iktidarın havuz medyası ve iktidar aleyhine hiçbirşey konuşturmuyor. Orada yer alanlar hep muhalefete yükleniyorlar. İkinci havuz medyası ise muhalefetin havuz medyası orada da muhalefet ile ilgili olumsuz tek bir cümle kuramazsınız. Sadece iktidarı eleştireceksiniz. İki havuz medyası da an geliyor birlikte çalışıyorlar. Zaten hükümet ile muhalefet birlikte iş tutuyorlar.

Gündem Yayın: 07 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 07.01.2020 19:11:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bizim oluşum bağımsız yeni bir oluşum. Bu oluşum ile ilgili bu zamana kadar yaptığımız çalışmalarda 2,5 ayda gelmiş olduğumuz nokta son derece tatmin edici bir nokta ve oluşum siyasi partileşmeye dönük hızlı bir şekilde devam ediyor. Türkiye’de demokrasi bitmiştir. Demokrasi adına laf konuşanlar laf kalabalığı yapmaktadır. Türkiye’de basın hurriyeti diye bir şey söz konusu değildir. Basının adı var kendisi yoktur.

Ayrıca bu oluşum ile ilgili maddeler halinde manifesto açıklıyoruz. Bu manifestomuz basında tek kelime yer almıyor. Bu şu anlama geliyor. Türkiye’de muhalefet iktidarı cam aynısı hatta kötüsünü kendisi yapıyor. İnsanlar Türkiye’de olup bitenden hiçbir şekilde haberdar olamıyor. İstediklerini haber yapıyorlar, istediklerine ise yer vermiyorlar. Bunlar bir siyasi alternatifin çıkmasını istemiyorlar. Ama çıkacaktır. Bunlar Türkiye’de maalesef bir düzen kurmuşlar danışıklı dövüş iktidar ile muhalefet aynıdır .

Aynı düzenin parçalarıdır. Bu düzenin bozulmasını istemiyorlar. Bu düzen yıkılacaktır. Bize karşı bir sansür var. Sansür uygulanıyor. Hem iktidarın medyası uyguluyor , hem muhalefetin medyası bize karşı bir sansür içerisinde. Türkiye’de yeni bir sesin ,yeni bir soluğun,Türkiye’nin değişim özlemini gerçekleştirebilecek yeni bir kadronun iş başına gelmesini birlikte istemiyorlar. Birlikte iş tutuyorlar. Biz yepyeni bir oluşumuzuz. Türkiye’de yeni şeyler söylüyoruz. Yeni umutlar , yeni yüzler , yeni insanlar ile yepyeni Bir şey yapmak istiyoruz. Bunun amacı siyasi partileşmek , ve Türkiye’de mutlaka değişimi sağlamaktadır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732