Tesettürü bırakan karısını darbeden kocaya para cezası

Kayseri'de, tesettürü bırakmak isteyen kadın eşi tarafından darbedildiği iddiası ile tutuksuz yargılanan Ali K., 3 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Gündem Yayın: 16 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 16.11.2021 12:47:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

9 Temmuz'da Kocasinan ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre; bir süredir tesettürlü olan G.K. eşi Ali K.'ye artık tesettürden çıkmak istediğini söyledi. Çift arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Ali K. eşinin boğazını sıktı, ardından ayaklarından tutarak sürükledi ve kolunu sıkıp darp etti. Şikayet üzerine Ali K. hakkında 'basit yaralama' suçundan dava açıldı.

ŞİKAYETİNİ GERİ ALDI

Kayseri 12'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında, şikayetçi G.K. ile sanık Ali K. hazır bulundu. Şikayetini geri çeken G.K., "Olay kıskançlık yüzünden oldu. Kıyafet konusunda artık kapalı giyinmeyeceğimi söyledim. Artık saçımı açacağımı söyledim. Beni darbetti. Boğazımı sıktı. Şikayetçi değilim" dedi.

"BASKI YAPIP DARBETMEDİM"

Ali K. ise suçsuz olduğunu savunarak, "Hiçbir zaman kıskançlık ve kıyafet konusunda baskı yapıp darbetmedim" diye konuştu.

3 BİN TL PARA CEZASI

Mahkeme hakimi Birol Küçük, sanık Ali K.'yi 'basit yaralama' suçundan 3 bin TL para cezasına çarptırarak, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verdi.

Tesettürü bırakan karısını darbeden kocaya para cezası

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732