‘’TEKDER’’ KURUCULARI YENİDEN BİR ARAYA GELDİ

‘’TEKDER’’ Kurucu üyeleri yeniden bir araya geldi. Tekder Başkanı Tuncer Yenigül; Tekder’in kurucu üye ve yöneticileri Tekder Çatısı altında yeniden buluştu.

Yayın: 16 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 16.11.2021 11:23:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

‘’Tekder’’ Başkanı Tuncay Yenigül, Tekmanlılar Derneğimizin, Eski Kurucu üye ve yöneticileri olan Başta, TEKDER ‘in onursal Başkanı olan Aydın Gürhan, Av. Kasım Akgüvercin, Av. Kıymet Koçak, Kaya Rose Yayın’ın sahibi Resul Bulak, İBB Mezarlıklar Müdür Yardımcısı Şafak Çevirme yeniden,

TEKDER  çatısı altında buluştuklarını belirten, TEKDER Başkanı Tuncay Yenigül Hemşerilerimize ve Memleketimize yeniden hep birlikte hizmetlerimize devam edeceğiz.

Tekder kurucuları ve Onursal Başkanı olan Aydın Gürhan Sayın Başkanımız, Tekder Başkanı Tuncer Yenigül'ün,

herzaman yanındayız ve destekçiyiz herdaim ve değerli hemşerilerimizin'de hizmetinde olacağız,diye ifade etti.

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Diyerek bizler birlik ve beraberlik için mücadele eden memleket sevdalıları olarak yeniden daha güçlü bir şekilde hemşerilerimizin hizmetinde olacağız dedi. (Birliğimiz Daim olsun TEKDER Başkanı Tuncer Yeni gül)

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732