ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ÖMER LÜTFİ ÖZENÇ AFET EĞİTİM PROJESİ VE TÜRKÜ ŞENLİĞİ

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Lütfi Özenç'in Şişli ilçesinde Türkiye'de belediyecilikte bir ilki gerçekleştirip İlçe sakinlerine Afet Eğitimi veriyor.

Yayın: 29 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 29.09.2021 23:21:10
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı, Ömer Lütfi Özenç'in, Şişli ilçesinde, Türkiye'de belediyecilikte bir ilki gerçekleştirip İlçe sakinlerine Afet Eğitimi veriyor. Şişli belediyesinin projesi ile şişli halkını afet durumları için eğitim verilerek bilinçlendirilmelerini sağlaması tüm belediyelere örnek teşkil etmesini ümit ederiz. bugün istanbulda ve tüm ülkemizde halkımızı afetlere karşı bilinçlendirilmesi yönünde projeler yapılması dileği ile ve Sayın Başkan yardımcısı Özenç'in Program sonunda sazı ile bizlere Türküler söylemesi ise son zamanlarda siyasetin ayrıştırıcı dilinden bizleri uzaklaştırıp, Türkülerle bizlere birlik beraberliği hatırlattığı için Sayın Başkana teşekkür ediyoruz. haberimizin devamını altta videomuzdan izleyebilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732