Sarı Lacivertliler Her Konu da Gündem de!

Fenerbahçe Spor Kulübü sosyal medya da çok konuşuluyor. Sarı lacivertliler Ozan Tufan’ın transfer olması, yapacağı transferler ve sakatlanan oyuncularıyla gündem de yerini alıyor.

Yayın: 19 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 19.08.2021 01:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sarı lacivertliler Ozan Tufan’ın transfer olması, yapacağı transferler ve sakatlanan oyuncularıyla gündem de yerini alıyor. “Peki Süper Lig başlamışken Ozan Tufan’ın transferliği doğru bir karar mı?” sorusu, üzerine düşünülmesi gerekilen bir konu. Yapılacak olan transferlere dair söylentileri fazla olan Fenerbahçe Spor Kulübünün yeni santrforu hala merak konusu. Dün Fenerbahçe Spor Kulübü teknik direktörü Vitor Pereira’nın canlı yayında yapmış olduğu açıklamalara göre sarı lacivertliler bitirici vuruşu iyi olan bir santrfor istediklerini dile getirmişti. Bitirici vuruşu iyi olan santrfora yönelik Cedric Bakambu konuşulan isimler arasında yer alıyor. Sakatlıkların fazla olduğu sarı lacivertliler de Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki maçında oynamayacak oyuncu kadroları da belli oldu. Bu gün oynanacak olan maçta; Samatta, Caulker, Burak Kapacak ve Min Jae Kim kadro dışında olacak.

Çok rahat şampiyon oluruz" - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber  kaynağı

Büşra Nur Ertilal

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732