SABUNCU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Sabuncu Ailesinin Mutlu günü Siyasetçi ve Oyuncu Güngör Sabuncunun Biricik oğlu Dünya evine girdi.

Yaşam Yayın: 26 Eylül 2021 - Pazar - Güncelleme: 26.09.2021 11:43:21
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Siyasetçi ve oyuncu Güngör Sabuncu’nun biricik oğlu, Güven Sabuncu, Namıdiğer (Hızlı Güven) in yeğeni, Mesut Sabuncu, Sayın Zeynep Ay Hanımefendi ile Bir ömür Birlikteliğin sözünü verdi. Genç çift,  Kağıthane Belediyesi  Nikah dairesinde bir birilerine verdikleri sözü tutup, hayatlarını bir ömür mutlu olmak için birleştirdiler.

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

 Mesut ve Zeynep Çiftinin Nikah şahitliğini yapan #Vali yardımcısı, Dr.Hasan Hüseyin Can İstanbul Ak parti Milletvekili Mustafa ataş ,#MHP il Başkanı, Birol Gür,  #Akparti İstanbul  İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu,nun katılımı ile gerçekleşen Nikah töreninde Bir ömür mutluluk için yollarını birleştiren Genç çiftimize Bizlerde #Haberderin Gazetesi ailesi olarak mutluluklar dileriz.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732