Parkta herkesin gözü önünde eşini bıçaklayarak katleden caniye vatandaşlar linç girişiminde bulundu! O anlar kamerada

Ataşehir'de ayrı yaşadığı karısı Selma Kılıç'ı parkta herkesin gözü önünde defalarca bıçaklayarak katleden Tuncay Kılıç, çevredeki vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Polis saldırganı güçlükle öfkeli kalabalığın elinden kurtararak zırhlı araca bindirdi.

Yayın: 06 Mayıs 2022 - Cuma - Güncelleme: 06.05.2022 20:05:04
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

an polis teslim edildi. Bu sırada Tuncay Kılıç'a öfkeli kalabalık saldırdı. Darbedilen saldırganı polis zırhlı araca güçlükle bindirdi. Tuncay Kılıç sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

ELLERİNİ VE BIÇAĞI ÇİMENE SİLDİ

Bu arada Görgü tanığı Hakkı Çırçır, Parkta kadını bıçaklıyordu. Koştuk engellemeye çalıştık ama engelleyemedik. Kadın yere düştü bir de sırtından vurdu. Ellerini ve bıçağı çimene sildi. Gençler peşinden koştu, yakalandı dedi.

Başka bir görgü tanığı Recebiye Ürküt ise, 'Yapma, yapma' sesleri geliyordu. Adam bıçaklamaya devam ediyordu. Ayıran olmadı. Adam kaçtı ama sonra yakaladılar diye konuştu. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732