P*******K LİK HANGİ YÖREYE AİT ?

Erzurum iyi Parti il başkanına canlı yayında Pezevenk, diye hakaret eden Erzurum büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, iyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar'a yapmış olduğu küfrün bizim yöresel olarak kullanılan bir laf tır diye kendisini savunmuş ! ‘’Siz hangi yöre densiziniz ‘’ !! P********K lik hangi yöreye ait ??

Yayın: 01 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 01.05.2022 18:27:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Erzurum büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Eylül ayında yerel bir kanalda canlı yayın esnasında iyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar’a p******* diye küfretti.

İyi Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den, şikayetçi oldu.

Erzurum Cumhuriyet başsavcılığı şikayet üzerine soruşturma başlattı. sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret iddiası ile başlatılan soruşturma kapsamında Sekmen'in vermiş olduğu ifade’de  ‘’Özrü kabahatinden beter dedirtti.’’

 

Cumhuriyet Başsavcılığı’nca düzenlenen iddianame de gösterilen, kanundaki cezasının üst sınırına göre davanın basit yargılama usulüne göre görülmesine karar verildi.

 

Erzurum büyükşehir Belediye Başkanı Sekmenin hangi yöreden olduğu veya bahsettiğini bilmiyoruz. Ancak Erzurum'da ve Erzurum yöresinde kimsenin kimseye karşı öyle bir hakaret içerikli halk dili olmamaktadır.

 

Mehmet Sekmen'in bu çirkin lafının tamamen kendisine ait olduğu ancak bunu bir yöreye indirgemesi,  ne Erzurum halkı ne de Erzurumlu olarak bizler kabul etmiyoruz.  Kendini bu kadar basit ve komik şekilde savunuyor olması ise çok trajikomik bir durumdur.

Bir şehrin  yöneticisi bir Belediye Başkanı olarak, kendi seviyesini ortaya koyan Belediye Başkanı Mehmet Sekmen savcılıkta vermiş olduğu ifade ile Erzurum halkını ve Erzurum'u ne kadar önemsemediğini bir kez daha göstermiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732