ÖZTÜRK YILMAZ CANLI YAYINDA AÇIKLADI! ŞU ANDA BÖLGE ALARM DURUMUNDA

Tvnet canlı yayında Duygu Öztürk’ün sunduğu İç Hatlar programında Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Siyaset Yayın: 17 Ağustos 2021 - Salı - Güncelleme: 17.08.2021 23:56:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

TALİBAN’IN AÇIKLAMALARINA İNANMIYORUM

Afganistan sözcüsünün açıklama yapmasının ardından düşünceleri sorulan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Taliban sözcüsünün açıklamalarına inanmıyorum. Afganistan’da Taliban şuanda dünya çapında tanınmak istiyor. Şuanda çıkıp da sizi kesip öldüreceğim diyecek hali yok o yüzden şuanda yaptığı açıklamalar inandırıcı bulmuyor ve inanmıyorum” dedi.

BÖLGE ŞUANDA ALARM DURUMUNDA

Afganistan tarihi olarak bizim için önemli olduğunu dile getiren Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Taliban’ı siyasi olarak meşrulaştırmak çok tehlikelidir. Kontrolü sağladıktan sonra 2001 durumuna geri dönecek. Bizim korktuğumuz ele geçirdiği bölgelerde kadınları okula göndermiyor, çocukların eline silah veriyor. Tepkiler olmasın halk karşılık vermesin diye böyle konuşuyorlar. Kendisi dışında hiçbir şeyi kabul etmiyor. Taliban insan haklarını orada yerle bir edecek. Taliban’ın verdiği hiçbir sözün geçerliliği yok. Bölgede benim gördüğüm şuanda alarm durumda.” İfadelerini kullandı.

ABD’NİN ELİYLE TALİBAN AFGANİSTAN’I ELE GEÇİRDİ

Taliban’ın ABD eliyle Afganistan’ı ele geçirdiğini aktaran Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Bölge ülkelerine ülkeden büyük bir kaçış var. ABD eliyle Taliban Afganistan’ı ele geçirdi. “ şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732