Oyuncu Tamer Karadağlı'dan Çocuklar Duymasın itirafı: Artık oynamayı düşünmüyorum

Yıllardır rol aldığı Çocuklar Duymasın'la özdeşleşen Tamer Karadağlı, katıldığı radyo programında artık dizide yer almayacağını söyledi.

Yayın: 25 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 25.07.2019 18:26:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başarılı oyuncu Tamer Karadağlı TRT FM'de yayınlanan Radyo Sesi programına konuk oldu. 2 Saat boyunca canlı yayında soruları yanıtlayan Karadağlı, Çocuklar Duymasın hakkında herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu.

"ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA OYNAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Yıllardır rol aldığı Çocuklar Duymasın'la ilgili konuşan Tamer Karadağlı, "Çocuklar Duymasın dizisinin artık devam etme ihtimali yok. Dizi devam etse de artık Çocuklar Duymasın'da tekrar oynamayı düşünmüyorum" dedi.

 

 

SON GÖRÜNTÜSÜYLE ŞAŞIRTMIŞTI

Yoğun iş temposuna ara vererek arkadaşlarıyla motor turuna çıkan Tamer Karadağlı, son görüntüsüyle herkesi şaşırtmıştı. Beyaz saçları ve sakallarıyla dikkat çeken Karadağlı, yaptığı açıklamada "Evet, doğru… Saçım, sakalım beyaz. Bundan da utanmıyorum. Çünkü insanın saçının, sakalının beyazlaması utanılacak bir şey değil. Her bir beyaz telin bir hikayesi var. Yaş almak güzeldir. Ben mutluyum kır saçımla,sakalımla. O yüzden bırakalım bu "yaşlanmışsın" muhabbetini" demişti.

Oyuncu Tamer Karadağlı'dan Çocuklar Duymasın itirafı: Artık oynamayı düşünmüyorum

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732