ÖRNEK İNSAN

DSP Kağıthane İlçe Başkanı Ekrem Şit ‘den örnek İnsani bir davranış. Sayın Şit ‘in Kiracısının sosyal Medya’da paylaştığı, bir mesaj sosyal medyanın ve Kağıthane’nin gündemine oturdu. Her yıl Ramazan ayında kiracılarından kira bedelini almayarak yapmış olduğu örnek davranışı bu sefer ’ de son günler ’de Ülkemizin gündeminde olan Korona virüs salgını, nedeni ile işleri iyi gitmeyen ev ve işyeri kiracıların ’dan kira bedelini talep etmemesi Sosyal Medyada gündem oldu.

Gündem Yayın: 18 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.03.2020 04:53:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DSP Kağıthane İlçe Başkanı Ekrem Şit ‘den Örnek İnsani bir hareket. Sayın Şit’in şimdiye dek ,ramazan ayı gibi mübarek bir ayda yapmış olduğu insani hareketi ile son günlerde dünya genelinde insan oğlunun başına bela  olan korona  virüs etkisinin, Türkiye ‘de sağlık amaçlı alınan tedbirlerin ardından, hemen her sektörü, ekonomik olarak, zora sokmuştur. Sayın Şit  Ülkemizin bu zor günlerden geçerken, örnek teşkil edecek insani bir davranış gösterdi. Ve  kendisine ait olan kiralamış olduğu  işyerleri  ve  evlerinin Kiracılarından, Korona virüs salgınının ülkemiz ve milletimize yaşattığı zor günlerde kiracılarına  1 Aylık Kira bedelini  bağışladı. Son zamanlarda medyada sıkça ihtiyaçlı ailelerin yardımına koşan veresiye borçlarını kapatan insanların olduğunu ve güzel yürekli insanları, basında Robin Hood’ diye adlandırılmakta, bu minvalde Sayın Şit’e de Kağıthane İlçesinin Robin Hoodu  olarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sayın Başkan Ekrem Şit ‘in bu duyarlı, insani  davranışının  bütün insanlığa örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz.  (Aramızdaki bu iyi yürekli Vatanını ve Milletini seven Robin Hood ‘ların sayılarının artmasını  dileriz.)

 

Özel Haber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732