MUCİZELERE İNANAN GÜZEL

“Nazlı’nın otizmli bir bireyle tamamen insani bir yerden ilişki kurma çabası, empati nedir bizlere tekrar hatırlatıyor olması beni çok etkiliyor”

Yayın: 06 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.01.2020 23:36:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“Beni mutlu eden her şeyi yüksek duygularla karşılıyorum, mucizevi kılıyorum. Mucizeleri seviyorum”

“Çok sabırsızım. Aklımdan geçen şeylerin hemen gerçekleşmesini istiyorum”

“Benim için aşk istemsiz hareket etmek gibi bir şey. Bugünlerde bana da kendimi çok özgür ve şanslı htiren bir aşk var hayatımda”

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Mucize Doktor’un başarılı ismi Sinem Ünsal, MAG Ocak sayısı için Emre Yunusoğlu objektifinin karşısına geçti.

Canlandırdığı Nazlı karakterinde kendinden özelliklerin olduğunu belirten başarılı güzel, “Nazlı’nın otizmli bir bireyle tamamen insani bir yerden ilişki kurma çabası, empati nedir bizlere tekrar hatırlatıyor olması beni çok etkiliyor” diye belirtiyor. Mucizelerin sebepsiz olmadığını belirten Sinem Ünsal, kendi hayatı ile ilgili en büyük mucizesini ise şöyle özetliyor: “ Aklıma gelen tek bir anı yok, beni mutlu eden her şeyi yüksek duygularla karşılıyorum, mucizevi kılıyorum. Mucizeleri seviyorum” Aşk konusunda cesur olduğunu da belirten güzel oyuncu Sinem Ünsal, “ Aşk konusunda fazlasıyla cesurum. Olumsuz bir geri dönüş alma ihtimali bile hislerimi açık yaşamam konusunda beni yıldırmıyor” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732