Merkez Parti Kartal İlçe 1.olağan kongresini gerçekleşti İlçe Başkanı Selim Durmuş Seçildi.

Merkez Parti 1. olağan kongresi yapıldı İlçe Başkanı Selim Durmuş Seçildi

Yayın: 07 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 07.08.2019 15:32:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Merkez Parti Kartal İlçe 1. Olağan kongresi Merkez Pati Genel Başkanı Abdurrahim Karslı Genel Başkan yardımcısı Nejat Durmuş İl Başkanı Ekrem Levent bey  İl sekreteri Nurgül Uzun Sarıyer İlçe Başkanı Beyhan Hanım ve çok sayıda partilinin katılım sağladı. İl

 Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Kaslı ;İstanbul Kartal İlçe Başkanlığımız Olarak 1.Olağan Kongremiz yapmış bulunmaktayız Kongremizde seçilen Selim Durmuş Başkanımıza hayırlı olmasını ve başarılarını dileriz dedi.

İlçe Başakanı Durmuş;Bu görevi bana layık gören öncelikle Genel Başkanımız Abdurrahim Karslı beyefendiye Genel Başkan yardımcımız Nejat Durmuş beyefendiye İstanbul İl Başaknım Ekrem Levent bey tüm Merkez Parti ailesine çok teşekkür ederim ailemizin her geçen gün daha büyüyerek inşallah bu vatana bu millete kardeş aile olacağız kocaman büyük Bir Türkiye Cumhuriyeti Ailesi olacağız dedi.

Kartal İlçe Başkanı Selim Durmuş Beyefendiye  bizlerde haber derin gazetesi olarak hayırlı olmasını diler başarılar dileriz.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Selim Durmuş ve Berhan Berhan Demirtas dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, M Zafer Özkan dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732