Merkez Parti Hınıs İlçe Başkanı Necati Canlı İlçe Teşkilatı ile Bürokrat ziyaretleri gerçekleştirdi.

Merkez Parti, Hınıs İlçe Başkanı, Necati Canlı ve İlçe Teşkilatı, olarak İlçe Mülki Amirlerine ziyarette bulunarak, Biz Merkez Parti olarak Devletimizin ve Milletimizin yanındayız dedi.

Yayın: 10 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 10.01.2021 19:26:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe Başkanı Necati Canlı, sözlerini  şöyle sürdürdü: Biz Merkez Parti olarak Önce İnsan sloganı ile yola çıkmış, İnsanı yaşat ’ki devlet yaşasın, şiarı ile Ülkemizi milletimizi birlik ve beraberlik, içinde görmek arzusunda olan, Siyasi partiden çok bir Aile gibi, birlik ve beraberlik içinde milletimiz ve Devletimizle birlikte, güçlü olmak arzusu içindeyiz. Canlı, Biz Merkez Parti İlçe Teşkilatı olarak, İlçemizin Mülki Amirleri olan ilçe Kaymakamımız Uğur Köroğlu, ilçe Emniyet Müdürümüz, Adem Gidir ve İlçe Müftümüz Şerafettin Köprübaşı, Beyefendileri ziyarette bulunduk. Bizleri sıcak ve samimi karşılayan, mülki idare amirlerimize, bizlere göstermiş oldukları nezaket ve zarifliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732