Merkez Parti Erzurum İl Başkanı 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü Kutlu olsun

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 03 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 03.05.2020 17:23:24
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

İl Başkanı Ahmet Yılmaz;  mesajında, önemli kamu görevini yerine getirmekte  en ön sırada olan basın çalışanlarının 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nü kutluyorum.

Basının, toplumun ihtiyaç duyduğu her alanda kamuoyunu bilgilendirme duygu ve düşüncelerini objektif olarak yansıtma görevi ile görevlendirildiğini vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olan basın mensuplarına da bu sebeple çok önemli işler düşmektedir. Basın mensuplarımız bu görevi yaparken kamu yararını gözetme, gerçeklilik gibi unsurları da göz önüne alarak, gece gündüz mesai mefhumu olmayan bir işi gerçekleştirmenin haklı gururunu da yaşamaktadırlar. Bu nedenle basın mensuplarımızın demokrasiye katkılarını, tarafsız, doğru haber ve özverili mücadele veren Basını  Kutlarım, gazeteciliği halktan kamudan yana değil de taraflı yalan uydurma haberler yapan Basın müsveddelerini de kınıyorum  dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732