MERKEZ PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI AHMET YILMAZ KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Kadir Gecesi Allah’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu bir gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler bin bir nurla doludur. Kadir geceniz mübarek olsun.

Gündem Yayın: 19 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 19.05.2020 01:52:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yılmaz ; Bu yıl Ramazanı Şerif'in 27 gecesine denk gelen bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi 19 Mayıs günü 20 Mayıs Çarşamba'ya bağlayan gece (bugün) idrak edilecek. Kadir Suresi’nde de ifade edildiği gibi Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı kılan unsurun Kur’an’ın inmeye başladığı zamana denk gelmesidir.

 Kur’an-ı Kerim’in kadrini, kıymetini bildiğimiz oranda Kadir Gecesi’ni ihya etmiş oluruz. Kur’an’ın hak, hakikat, ahlak, adalet ilkelerine sarıldığımız ölçüde bin aylık manevi gelişmeler yaşayabiliriz. Kur’an’ın barış ve esenlik mesajlarına değer verdiğimiz nispette Allah’ın meleklerinin yeryüzüne barış ve esenlik getirmek üzere ineceklerini bilebiliriz.

Dileriz İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu Kadir gecesinde dualarda birleşmek dileğiyle,  Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle, güneşin güzel yüzü, yüreğinize dokunsun, Güneş öyle bir geceye doğsun ki, dualarınız  mübarek olsun.  Günler bize dostların güzelliği ile geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kadir geceniz mübarek olsun.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732