Marcao’dan Beklenen Özür!

Geçtiğimiz günler de Galatasaray-Giresunspor maçı esnasında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na önce kafa sonrada yumruk atan Marcao hem takım arkadaşından hem de Galatasaray taraftarından özür diledi.

Yayın: 19 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 19.08.2021 01:37:11
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Geçtiğimiz günler de Galatasaray-Giresunspor maçı esnasında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na önce kafa sonrada yumruk atan Marcao hem takım arkadaşından hem de Galatasaray taraftarından özür diledi. Yapmaması gereken hareketlerde bulunduğunu söyleyen Marcao’nun özürü taraftarların gözünde yetersiz kaldı. Marcao’nun eşi de duruma sessiz kalmayarak sosyal medya hesabı üzerinden “affedin, özürümüzü kabul edin” şeklinde taraftalara ve Galatasaray camiasına istekte bulundu. Sadece Galatasaray taraftarı ve camiası değil, farklı kulüplerin taraflarları ve camiasından da Kerem Aktürkoğlu’na destek geldi. Maçta kırmızı kart gören Brezilyalı stopere verilecek olan ceza merak edilen konular arasında. Genç stoperin en az 6 maça çıkmaması isteniyor fakat Galatasaray Spor Kulübünden henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

Büşra Nur Ertilal

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732