Londra'daki Suriye konulu Dörtlü Zirve başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson bir araya geldi. Erdoğan, Macron, Merkel ve Johnson'ın katılımıyla Suriye konulu dörtlü zirve başladı

Gündem Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 19:04:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

ngiltere'nin başkenti Londra'da Türkiye, İngiltere, Fransa ve Almanya liderlerinin katılacağı dörtlü bir zirve gerçekleşiyor.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanSuriye konulu Dörtlü Zirve'de Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dörtlü Suriye Zirvesi için Başbakanlık ofisi "10 Numara"ya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak eşlik ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732