Kuruluş Osman'ın kadrosuna yeni oyuncu dahil oldu.

Adını Feriha Koydum dizisi ile tanınan genç oyuncu Emre Koç, ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın kadrosuna konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Yayın: 25 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.03.2021 19:26:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ATV ekranlarından iki sezon boyunca izleyici ile buluşan Kuruluş Osman dizisi, kadrosuna yeni isimleri dahil etmeye devam ediyor.

Emre Koç, Kuruluş Osman'ın kadrosuna dahil oldu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GELECEK BÖLÜMDE EKRANA ÇIKABİLİR

Başrollerinde Burak Özçivit, Erkan Avcı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Seray Kaya gibi isimlerin rol aldığı iddialı dizi son olarak Adını Feriha Koydum dizisi ile tanınan Emre Koç'u konuk oyuncu olarak kadroya kattı. Dizide henüz hangi karaktere hayat vereceği bilinmeyen Koç'un, gelecek bölümde ekrana çıkacağı düşünülüyor.

 

İlk oyunculuk deneyimini Arka Sokaklar ile yaşayan Emre Koç, Bizim Hikaye, Avlu, Çocuk ve Afili Aşk gibi yapımlarda yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732