Konoplyanka'nın menajeri Ali Koç ile görüşmek için İstanbul'a geldi

Alman basını, Ukraynalı futbolcu Yevhen Konoplyanka'nın menajeri Fali Ramadani'nin Ali Koç'la görüşmek için İstanbul'a geldiğini duyurdu.

Yayın: 11 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 11.07.2019 17:24:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Uzun bir süredir Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündemini meşgul eden Ukraynalı futbolcu Yevhen Konoplyanka'nın transferiyle ilgili Almanlardan müthiş bir iddia geldi. Ülkede yayın yapan SPORT1 adlı televizyon kanalının okuyucularıyla paylaştığı son dakika haberine göre 29 yaşındaki sol kanat oyuncusunun menajeri Fali Ramadani menajeri İstanbul'a geldi.

KOLAROV TRANSFERİ DE GÖRÜŞÜLECEK

Haberde Ramadani'nin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la hem Konoplyanka transferi hakkındaki son detaylar hem de Sarı Lacivertliler'in gündemindeki bir başka futbolcu olan Aleksandar Kolarov hakkında konuşacağı ifade edildi. Schalke'nin teknik direktörü David Wagner de Konoplyanka hakkında yaptığı son açıklamada yıldız ismin kendisine kulüp aradığını söylemişti. (Fanatik)

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732