Kocaeli'de bir kadın üçüncü kattaki balkondan dükkanın tentesine düştü

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 45 yaşındaki Suna Cansız 3. kattaki dairesinin balkonundan dengesini kaybederek zemin kattaki bir dükkanın tentesine düştü. Dükkanın tentesine düşen kadın yere çakılmaktan son anda kurtuldu.

Yaşam Yayın: 02 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 02.02.2020 21:17:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bir binanın 3'üncü katındaki dairesinin balkonundan dengesini kaybederek, zemin kattaki dükkanın tentesine düşen 1 çocuk annesi Suna Cansız (45), itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

DENGESİNİ KAYBETTİ, TENTENİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Olay, öğlenden sonra, Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi'nde meydana geldi. Apartmanın 3'üncü katındaki dairenin balkonuna çıkan Suna Cansız, iddiaya göre dengesini kaybederek, zemin kattaki dükkanın tentesine düştü. Cansız'ın düştüğünü görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

DÜŞEN KADIN TEDAVİ ALTINA ALINDI

İtfaiye ekiplerince yapılan çalışmayla baygın haldeki Suna Cansız, kurtarıldı. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Cansız, daha sonra ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732