Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına AK Partili Şamil Tayyar'dan şartlı destek

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması halinde erken seçim isteyenler kervanına kendisinin de katılacağını belirtti.

Gündem Yayın: 18 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 18.05.2021 10:55:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 'helalleşelim' sözlerine sosyal medya hesabından, "Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen! #HemenSeçim" paylaşımıyla tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu'nun bu çağrısına AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan şartlı destek geldi.

"CEM YILMAZ KOMEDİSİ"

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması halinde erken seçim isteyenler kervanına katılabileceğini belirten Tayyar paylaşımında, "Karar alma ve uygulama gücünüz varsa, erken seçimin hiçbir haklı sebebi olamaz. 9 defa sırtı mindere yapışanların 'korkuyor musunuz' lafı da Cem Yılmaz komedisinden öte anlam taşımaz. Buna rağmen Kılıçdaroğlu adaylığını açıklarsa, söz, erken seçim kervanına ben de katılacağım" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Tayyar'dan erken seçim çağrısına şartlı destek

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732