Kemerburgaz Kurtkemeri'nde Doğa Yürüyüşü

Eyüpsultan Yürüyüş Parkurlarıyla Donatılıyor Eyüpsultan Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların, şehrin gürültüsünden uzak, doğanın içinde keyifli bir haftasonu geçirmeleri için birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor.

Yayın: 30 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.09.2019 18:41:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bu kapsamda Kemerburgaz Kurtkemeri piknik alanında doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yürüyüşe Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de katılarak Eyüpsultanlı vatandaşlarla sohbet etti ve yürüyüş parkurlarıyla ilgili müjdeli haberleri paylaştı.

 

YÜRÜYÜŞ PARKURLARINI YENİDEN DÜZENLİYORUZ”

Etkinlikte yaptığı konuşmada Osmanlı Parkı’ndaki yürüyüş parkurunu yeniden düzenlediklerini ifade eden Başkan Deniz Köken şunları söyledi:

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık, ağaç, açık hava ve doğa

“Eyüp Stadı’nın yürüyüş parkurunu da yeniden yapıyoruz, bitmek üzere. 15 gün sonra Eyüp Stadı’nda da büyük bir yürüyüş yapalım inşallah. Veysel Karani arkasındaki boş parkın etrafını da yürüyüş parkuru yapıyoruz. O yüzden Osmanlı Parkı, Eyüp Stadı ve Veysel Karani bölgelerinde, bir de bu bölgede yürüyüşler yapacağız.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, ağaç ve açık hava

Burası zaten var ama buradaki parkuru da 10 kilometreye çıkaracağız. Bu çalışma da bittiğinde burayı daha sık kullanacağız ve yine burada daha başka aktiviteleri birlikte yapacağız inşallah.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732